:: POKERIHUONEET :: CASINOT :: POKERIUUTISET :: POKERIARTIKKELIT :: RAKEBACK :: FREEROLLIT :: IRC-KANAVA
Huhtikuu 20, 2014, 08:48:10 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset:
 
   Etusivu   Ohjeet Haku Kirjaudu Rekisteröidy  
Sivuja: [1]   Siirry alas
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Holdem Manager - Aloittelijan pikaopas OSA 1  (Luettu 4111 kertaa)
Samppanen
Ylläpito

Viestejä: 52Profiili WWW
« : Marraskuu 20, 2009, 17:57:15 »

Holdem Manager -aloitusopas - Osa 1: Kuinka pääset alkuun

Holdem Manager on pokerinpeluuseen ja etenkin oman pelin tilastointiin ja analysointiin kehitetty apuohjelma. Apuohjelman avulla voit lisätä (import) pelaamiasi pokerikäsiä omiin tietokantoihin, jossa voit tutkia lyhyen ja pitkän aikavälin tuloksia käteis- ja turnauspeliesi osalta. Holdem Manager on tällä hetkellä käytetyimpien apuohjelmien aatelia ja se kilpailee suosiosta mm. Poker Tracker ja Poker Office -nimisten apuohjelmien kanssa.

Olemme Grinding Heavenissa päättäneet opastaa apuohjelman käytöstä kiinnostuneita pelaajia helposti ymmärrettävällä käytönaloitusoppaalla, jossa kerromme vaihe vaiheelta, kuinka ohjelman konfigurointi tapahtuu.


Holdem Managerin käyttöönotto

1. Kun käynnistät ensimmäistä kertaa Holdem Managerin, sinun täytyy luoda ensiksi database johon PostgreSQL tallentaa pelaamasi kädet. Valitse tietokannallesi nimi esim. Ongame.

2. Kun olet päättänyt tietokantasi nimen, klikkaa sitä ja paina kohtaa "Set as default" ja "Start". Tämän jälkeen aina kun käynnistät Holdem Managerin, luomasi database aukeaa samantien.


3. Holdem Manager on nyt auki ja ensimmäiseksi pitäisi näkyä "Import" -välilehti. Mene "Options > Configure auto-import folders > Add folder", josta Holdem Manager hakee kädet pelatessasi. Jos pelaat Ongamella, tässä tapauksessa käsihistoriat tallentuvat C:\Käyttäjät\Käyttäjänimi\AppData\Local\P5\saitin nimi (esim. Betsson)\handhistory. Aina kun käynnistät auto-importin alkaessasi pelata, se tuo kädet automaattisesti pöydistä, sinun ei tarvitse tehdä siis muuta kuin keskittyä pelaamiseen.

Huom! Jos et löydä kansiota johon Ongame tallentaa käsihistoriat, toimi näin:
"Tietokone > Työkalut > Kansion asetukset > Piilotetut tiedostot ja kansiot > Näytä piilotetut tiedostot ja kansiot > Käytä ja OK". Nyt pitäisi löytyä.Laita tähän siis kansio johon pokerisoftasi tallentaa käsihistoriat. Voit myös importata kädet "Import from Folder" -toiminnon kautta, jolloin kaikki siihen hetkeen asti pelaamasi kädet näkyvät tilastoissa.

4. Kun olet importannut käsiä Holdem Manageriisi, voit tarkistaa niiden toimivuuden menemällä "Cash Games" ja "Player" -kohtaan ja etsimällä Change -alavalikosta pelinimesi. Kun pelinimesi on kohdallaan paina "Refresh" ja näet pelattujen käsien määrän.5. Mene kohtaan "Options > Player Aliases > laita "Add Alias" -kohdasta listaan vaikkapa Ongame. Sen jälkeen valitse aliaksesi "Current Aliases" -laatikosta ja klikkaa alempaa "Add Player" -painiketta. Etsi pelaajanickisi hakutoiminnolla ja liitä se aliakseesi.Oppaan toisessa osassa käsitellään Heads-Up Displayta eli HUDia, pääset lukemaan sen alla olevasta linkistä:

Holdem Manager -opas - Osa 2
tallennettu

Lifebook á la Kordo & Samppanen - www.grindingheaven.com
Sivuja: [1]   Siirry ylös
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Validi XHTML 1.0! Validi CSS!